Novalja Šuljić apartmani, otok Pag
HR Hrvatski EN English DE Deutsch IT Italiano SLOSlovenia 

Novalja apartmani Šuljić
APARTMAJI
ŠULJIĆ
Novalja, otok PagSTOMATOLOŠKA
ORDINACIJA


KONTAKT

Apartmaji "Šuljić"
Poljski put 18
53291 Novalja
Otok Pag, Hrvaška


Tel: +385 (0)53 661 691
Fax: +385 (0)98 273 012
Gsm: +385 (0)98 626 040

Email:
smiljana.suljic@gs.t-com.hrLinkovi


Dobro došli!

Smo družina Šuljić in se že vrsto let ukvarjamo s turizmom. Poleg 5 luksuzno opremljenih apartmajev, Vam ponujamo tudi stomatološko nego v moderni in sodobno opremljeni ordinaciji. Vsi naši apartmaji so klimatizirani, imajo SAT TV, WI-FI internet, teraso, ter tudi možnost uporabe zunanjega grilla. Od morja do centra Novalje smo oddaljeni 500m a do najbližje plaže 800 m . Prizadevamo si, da bi našim gostom v vsaki situaciji priskrbeli vse kar potrebujejo za ugoden počitek, tako da bi dopust v Novalji preživeli lepo in prijetno.

Družina Šuljić

Novalja - turistično središče otoka Paga, poznato letovališče in destinacija številnih turistov, ponuja mogočnost aktivnega in sadržajenga odmora.
Naravne lepote Novalje najbolj se vide na njenih čudovitih plažah - Zrče, Caska, Straško, Babe, Trinćel, Braničevica in Vrtić. Med njimi pa je posebna plaža Zrče kot ena od največjih in najlepših plaž na Jadranu. Plaža Zrče tako kot i plaža Planjka (Trinćel - Stara Novalja) in plaža Straško (kamp Straško) so plaže označene Plavo Zastavico.


Straško

Zrće

Zrće

Zrće

Planjka

Planjka

Lokunje

Caska

 

      Copyright © 2007 Apartmaji Šuljić - Novalja    |    Marketing - Novalja - Novalja apartmaji - Apartmaji Pag
Dizajn Studio Novalja